Bestel online! | Advies nodig? Bel 0113-760905
Stalen aanvragen Offerte

Kunstgras op de camping

Omdat kunstgras nauwelijks van een echt gazon te onderscheiden is maar daarnaast vele voordelen heeft, denk hierbij dat het snel droog is, niet afgeeft en nauwelijks onderhoud vraagt word er ook steeds meer op de campings gekozen voor kunstgras.

 

Onderhoudsvrij op vakantie

Steeds meer kampeerders en vakantiewoningeigenaren kiezen voor kunstgras. Vaak word er gekozen om rond het vakantiehuis, chalet, caravan of tent kunstgras te leggen.  Het voordeel van kunstgras is dat het niet dood gaat, vaak zie je na een tijdje wanneer er van een standplaats gebruik gemaakt is dat er een gele of kale plek zichtbaar is. Het duurt dan ook weer enige tijd voor dit hersteld is en dan is vaak het kampeerseizoen alweer voorbij. Door kunstgras te plaatsen op de kampeerplaatsen voorkom je dit en heeft elke campinggast een prachtige zachte kampeerplek.

 

Zorgeloos genieten

Als camping eigenaar bespaard u veel tijd door het aanleggen van kunstgras. Het vele maaiwerk en het onderhouden van het gazon vragen nu eenmaal veel aandacht. Particulieren die er voor kiezen om kunstgras te leggen op hun vakantiestek kunnen onbezorgd vertrekken zonder zich zorgen te hoeven maken van het gazon. Op een vaste plek blijft kunstgras er netjes en verzorgd uitzien, u kunt uw vakantieadres dan ook gemakkelijk verhuren zonder uw zorgen te maken over de hoogte van het gras. Wij adviseren u wel om in het voorjaar uw kunstgazon een grote onderhoudsbeurt te geven zodat dit weer er een goed jaar tegen aan kan.

 

Kunstgras in & rond uw tent

Uw tent kunt u gemakkelijk plaatsen op kunstgras. De haringen van uw tent kunnen  gemakkelijk door het kunstgras heen in de grond gestoken worden. Daarnaast kunt u kunstgras ook in uw tent plaatsen. Het zand waarmee u het kunstgras inzand, zakt tot aan de kustgras rug waardoor u het zand niet uitloopt. Kunstgras in de tent geeft een behaaglijk gevoel en is lekker warm. Zit uw vakantie er op of trekt u rond dan klopt u het kunstgras zorgvuldig uit en rolt u het gemakkelijk op, zo is het kunstgras weer klaar voor het volgende uitje.

 

Geniet van uw vakantie met kunstgras

In ons assortiment vind u vele soorten die geschikt zijn voor op de camping, wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Zodat u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk groen gazon, zachte voeten en een schone kampeerplaats op uw camping.

 

 

 

De voordelen van uw Kunstgras
  • Meerdere vestigingen in Nederland & België
  • Geproduceerd in Nederland
  • Gratis stalenpakket
  • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
  • 10 jaar UV garantie
  • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België