Bestel online! | Advies nodig? Bel 0113-760905
Stalen aanvragen Offerte

Over ons

Kunstgras koopt u beslist bij uw kunstgrasspecialist!

Uw Kunstgras is gevestigd in Kruiningen , Hoogerheide, Stabroek, Zandhoven en Nieuwvliet. Uw Kunstgras staat al jaren garant voor de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Om ervoor te zorgen dat wij uw perfecte kunstgras kunnen leveren, hebben wij een uitgebreid assortiment van kunstgrassoorten. Wij leveren kunstgras aan zowel particulieren als bedrijven. Uw Kunstgras staat voor uitstekende kwaliteit tegen een mooie prijs! U kunt bij ons kunstgras kopen per strekkende meter en direct van de rol. Kunstgras is bij ons al verkrijgbaar vanaf € 10,95 per m2. Bij ons kunt u ervoor kiezen om zelf het kunstgras te leggen, maar u kunt ook onze experts inschakelen om uw kunstgras te leggen. Daarnaast vindt u bij ons aantrekkelijke aanbiedingen en kunt u terecht voor restantpartijen, onze kunstgrasrestanten/kunstgrasloten. Wilt u liever het kunstgras eerst beleven en voelen voordat u het koopt? Kom dan snel naar onze grote showtuin, de grootste van Zeeland. Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bestel dan kunstgrasstalen via onze site en bestel direct online uw kunstgras.

Onze collectie

Uw Kunstgras beschikt over een ruime collectie groene en gekleurde kunstgrassoorten en bijbehorende accessoires. Deze kunstgrassoorten kunt u voor veel doeleinden gebruiken. Het grote voordeel van kunstgras is dat het te gebruiken is op plaatsen waar een normaal gazon niet zou kunnen bestaan. Zo kunt u kunstgras toepassen in de tuin, op uw balkon, dakterras, daktuin, als dakbedekking, op de camping of rondom uw zwembad. Daarnaast is kunstgras ideaal als ondergrond onder speeltoestellen, op een voetbalveld, korfbalveld, hockeyveld en op andere outdoor-sportvelden. U kunt echter ons kunstgras ook gebruiken als indoor-tapijt. Kortom, wij leveren kunstgras voor de meest uiteenlopende bestemmingen! Daarnaast bieden wij ook brandveilig kunstgras en kunstgras voor beurzen en evenementen aan.

De beste kwaliteit

Bij uw Kunstgras bent u verzekerd van het beste kunstgrastapijt. Ons kunstgras wordt rechtstreeks bij Nederlandse fabrieken ingekocht. Hierdoor staan wij garant voor hoge kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Daarnaast bieden wij u 10 jaar UV-garantie op ons kunstgras. Wij garanderen u jarenlang genieten van een onbezorgd, onderhoudsvriendelijk kunstgrasgazon.

Snelle levering

Als koper bent u ervan verzekerd dat wij snel kunnen leveren. Wij hebben altijd veel kunstgras op voorraad. Als u wilt, kunt u dat dus direct meenemen!  Wilt u het direct meenemen? laat het ons dan wel vooraf even weten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het kunstgras bij u thuis af te leveren.

Kunstgraslegservice

Kunstgras is over het algemeen eenvoudig zelf te leggen. Wilt u zeker zijn van een strak gazon? Dan kunt u uw kunstgras ook door onze experts laten leggen. Onze professionele legservice is snel en wordt u voor een voordelige prijs aangeboden.

De voordelen van uw Kunstgras
  • Meerdere vestigingen in Nederland & België
  • Geproduceerd in Nederland
  • Gratis stalenpakket
  • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
  • 10 jaar UV garantie
  • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België
Inspirerende klantfoto's

Wij delen graag mooie klantfoto's. Gebruik #uwkunstgras op Instagram en laat zien waar je blij mee bent!