Bestel online! | Advies nodig? Bel 0113-760905
Stalen aanvragen Offerte

Kunstgras in Clinge

Kunstgras in Clinge kopen? Kies gras voor in de tuin, speciaal voor sport en spel of zelfs het kunstgras voor op het balkon. Wij leveren precies de soort waar u naar op zoek bent, uiteraard inclusief alle accessoires om het vakkundig en professioneel aan te (laten) leggen.

Wilt u een mooi gazon dat u niet meer hoeft te maaien? Wij zorgen er met ons kunstgras voor dat dit niet van echt te onderscheiden is, zonder dat u er nog langer omkijken naar heeft. Om van uw tuin te genieten in plaats van daarin te werken, terwijl het er net zo mooi uitziet als wanneer er een echt gazon zou liggen.

Kunstgras voor iedere tuin en andere toepassing

Bovendien hebben we kunstgras voor in iedere tuin en voor iedere toepassing die u kunt bedenken. We zetten een paar van de mogelijkheden op een rij:

 • Speciaal voor in de tuin
  Op zoek naar kunstgras in de tuin? Leg er een mooi gazon mee aan, dat heel het jaar zal stralen en dat u ondertussen niet hoeft te maaien. Het is de meest onderhoudsvriendelijke keuze, waarbij wij ervoor zorgen dat het er prachtig uit zal zien.
 • Ideaal bij sport en spel
  Gaat het om kunstgras voor sport en spel? Het is belangrijk dat het gras goed stevig is, om erop af te kunnen zetten en altijd voldoende grip te hebben. Anders dan in de tuin, dus speciaal geschikt om op te sporten.
 • Geschikt voor op het balkon
  Gebruik maken van kunstgras op het balkon? Het wordt veel belopen, maar op een heel andere manier dan bij sport en spel. We laten graag de soorten zien die goed geschikt zijn op het balkon van een appartement.

Inclusief legservice door vakmensen

Natuurlijk kunt u het kunstgras in Clinge kopen en daar zelf mee aan de slag. Inclusief de accessoires leveren we alles mee dat u erbij nodig heeft. En gaat u toch liever voor de vakmensen die ervoor zorgen dat dit hoe dan ook vakkundig gebeurt?

Met onze legservice heeft u de keuze uit meerdere pakketten. Op die manier nemen we u graag het werk uit handen, terwijl u ondertussen de mogelijkheid heeft om een deel zelf te doen en daarmee bijvoorbeeld op de kosten te besparen.

Kunstgras in Clinge

Zoekt u naar een specialist in kunstgras in Clinge? Wij hebben het ruimste assortiment met alle mogelijkheden, waarmee u al vanaf €9,95 per m2 zorgt voor mooi kunstgras. Bovendien vertellen we u er graag meer over, bijvoorbeeld als u twijfelt over de soort die het best geschikt is. Of kom er zelf naar kijken bij ons in de grootste showtuin. Zodat u zelf kunt ervaren hoe kunstgras soms echt niet meer te onderscheiden is van gras dat u steeds zou moeten maaien.

Meer weten over ons kunstgras in Clinge? Bel ons op telefoonnummer 0113 76 09 05, stuur ons een e-mail naar info@uwkunstgras.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

De voordelen van uw Kunstgras
 • Meerdere vestigingen in Nederland & België
 • Geproduceerd in Nederland
 • Gratis stalenpakket
 • Uit voorraad leverbaar, wilt u direct meenemen? Geef u bestelling dan door via de webshop of info@uwkunstgras.nl
 • 10 jaar UV garantie
 • Wij versturen uw Kunstgras in Nederland & België
Inspirerende klantfoto's

Wij delen graag mooie klantfoto's. Gebruik #uwkunstgras op Instagram en laat zien waar je blij mee bent!